Nyheter Genéve: Nissan Qashqai

Av Vegar Bjørge


Nissan Qashqai er en av Europas mest solgte SUVer, og nå er den klar for en fornying. Designet er en videreføring av dagens modell, men med mer moderne lykter og tøffere front.


Innvendig har man oppgradert kvaliteten på materialer og nå ønsker Nissan at Qashqai skal føles Premium. En ny utstyrsversjon, Tekna +, skal bidra til og gi kunden det lille ekstra. Tekna + kommer med nye seter i nappa skinn av høy kvalitet, i tillegg til mye utstyr som man må betale ekstra for hos andre produsenter.


Adaptive led hovedlys og Bose Premium stereoanlegg er også tilgjengelig, i tillegg til mye avansert førerassistentutstyr. Nissan tar også frem nye felgalternativer i 17, 18 og 19" størrelse. På lakkfronten er nå to nye kulører tilgjengelig, Vivid Blue og Chestnut Bronze.


Innvendig skal det nå være mindre støy fra veg, vind og motor, takket være utbredt bruk av støydempede materialer og tykkere glass. For å forbedre kjøreegenskapene, har Nissan modernisert både dempere, fjører og styring. Nissan Qashqai skal nå være den beste i klassen, og den kommer til salgs i sommer. Vi gleder oss til å få prøve den.








0 Response to "Nyheter Genéve: Nissan Qashqai"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel