Sponset: Volvo Trucks klare med nytt stunt denne uken!

Av Redaksjonen


De fleste husker sikkert "The Epic Live Split"-reklamen fra Volvo Trucks for to år siden. Jean Claude Van Damme balanserte på speilene til to ryggende Volvo FM-biler. Filmen vakte stor oppsikt - den var produsert for å reklamere for Volvos Dynamic Steering. Nå er de straks tilbake med en ny film.

Denne ganger skal Volvos FMX-lastebil utsettes for en av de tøffeste testene noensinne. Den svenske lastebilprodusenten sier dette er den ultimate utfordringen. -Vi har lansert en rekke nye funksjoner til Volvo FMX i løpet av det siste året, dette er med på å gjøre lastebilen uovervinnelig i forhold til styrke og trekkraft. For å vise folk hvor mye lastebilen er i stand til å klare, gjennomfører vi den tøffeste testen vi kan komme på, sier Ingela Nordenhav, direktør for global markedsføring og kommunikasjon i Volvo Trucks.

Det store spørsmålet er imidlertid hva denne testen vil være.

Volvo har sluppet et teaserbilde som du ser over, og dessuten en liten filmsnutt. Og for å være ærlig, ser det jo ikke dette spesielt tøft eller uovervinnelig ut foreløpig. Samtidig er det vel liten tvil om at Volvo pleier å levere i sin "Livetestserie" - de foregående filmene er sett over 100 millioner ganger.

Ta en titt på teaseren mens vi venter! Vi er lovet selve filmen så snart den er tilgjengelig - mer her da!



Innlegget er sponset

0 Response to "Sponset: Volvo Trucks klare med nytt stunt denne uken!"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel