Motorsportsesongen i gang!

Av David K Andersen



Det er vår og plutselig skjer alt på en gang. Bilogmotorbloggen har fått lide litt for det de siste ukene dessverre. På den annen side er vi igang med noe som ser ut til å bli en virkelig spennende motorsportsesong, hvor vi kommer til å være involvert på ulike måter.

For det første, skal vi være med på laget til Christer Halvorsen, som blant annet gjør en stor satsning i den nord-europeiske drifting-serien NEZ. Vi kommer tilbake med mer om ham og bilen senere, men kan vel tipse om at bilen ble bremset denne helgen og leverte intet mindre enn 1096 NM på hjulene. En WRC-bil har 450, så vi snakker nesten Scania-territorium.


Vi har også navnet vårt med på bilen til junior-drifter Odd-Helge Helstad, som allerede har vært ute å testet bilen i år. Han har blant annet oppgradert med nye deler i forstilling og styring som gir utrolig styreutslag. Resultatene ser vi her, dette blir spennende!


Men det skjer mye mer. For det første blir det mye bilcross. Logoer og farger er ikke helt på plass ennå, men Team Bilogmotorbloggen, med Michael Solberg og undertegnede, skal rundt på en hel del store og små løp i sommer og se hva vi kan få til. Vi startet allerede denne helgen med "Vårslæppen" på Finnskogbanen, som gikk over all forventning. Michael hentet ut det som var og mer til i sin for øyeblikket effektsvake Volvo, og ble belønnet med femteplass etter å ha gått veien om B-finalen. Undertegnede hadde virkelig fullklaff og hadde tre seiere og en andreplass i innledende omganger. A-finalen ble en temmelig spennende affære og jeg endte på andreplass, bak favoritten Gunnar Fadum. Sjekk ut film fra finalen her, Michael i orange Volvo og jeg i Gulf-Saab!

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel