Motorsport: Drifting-livet på NRK

Av David K Andersen


Onsdag kveld klokka 21.35 på NRK3 vises endelig drifting-dokumentaren om Odd-Helge Helstad og teamet hans.

Vi på Bil og Motorbloggen følger noen få motorsport-utøvere fra tid til annen. En av de vi har skrevet mest om de siste tre årene, er Odd-Helge Helstad. Nå har et kamerateam fulgt ham gjennom en hel sesong, og endelig skal dokumentaren vises på TV, det skjer onsdag kveld på NRK3.

Programmet kan også ses på NRK Nett-TV på denne linken.

Odd-Helge startet bilsport-karrieren tidlig, og ble Norgesmester i drifting for juniorer i 2014. Talentet er det ikke noe i veien med, og gjennom de siste årene har han bygd opp både bil og team til et nivå få andre i denne grenen matcher her i Norge. En av medhjelperne, som du kommer til å se mer av i programmet, er Glenn Michael Solberg, som fra tid til annen også skriver litt for oss her på bloggen. I tillegg til foreldrene Jorun og Tormod dukker selvfølgelig også smått legendariske Christer Halvorsen opp - mentor, spotter og bremsebenk-trollmann.

Årets drifting-sesong starter for fullt under Gatebil på Vålerbanen mot slutten av mai, og Odd-Helge er klar med blant annet nybygd motor og en vellykket første test på Vålerbanen i går. I mellomtiden passer det fint å varme opp til en lang og tøff sesong med dette spennende NRK-programmet!

Programmet har egen Facebookside hvor du kan se trailere og bilder.

Dessuten bør du sjekke ut og følge Odd-Helges Facebookside her!

0 Response to "Motorsport: Drifting-livet på NRK"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel