Sponset: Volkswagen Trailer Assist - Slik har du aldri sett noen rygge med henger før!

Av Redaksjonen


Det å rygge med tilhenger er en nøtt mange sliter med å knekke. Med Trailer Assist - eller Tilhengerassistent på norsk - har Volkswagen løst en utfordring mange gruver seg til når henger eller campingvogn er påkoblet.

Trailer Assist er faktisk så smart at den rygger bil og henger på plass for deg. Det eneste du trenger å gjøre er å stille inn vinkelen med speiljusteringsknappen og trykke på gass og brems - resten gjør bilen selv.

For å la folk få vite om den smarte oppfinnelsen, har Volkswagen laget en mildt sagt oppsiktsvekkende film. Og ikke bare det - den er til og med produsert i Norge - i Lillestrøm for å være helt presis!

Her er filmen!


Men, her er det noe rart eller? For dette kan da ikke være mulig?

Nei, riktig så utrolig er ikke Trailer Assist. For å få til stuntet måtte man bygge en veldig spesiell tilhenger. Hengeren er faktisk en ombygd bil med egen 1,4-liters motor som drar bilen i filmen etter seg - og ikke omvendt. Utenfra ser det ut som en vanlig henger, men den er trukket med gjennomsiktig folie som gjør at føreren ser ut.

Bak rattet inne i hengeren sitter den svenske rally- og stuntføreren Björn Persson. -Dette er det rareste jeg noensinne har kjørt, og jeg har kjørt mange rare doninger. Vi fikk mange lange blikk under kjøreturen, sier Persson.

Lasse Malmjarn, også han stuntsjåfør, hadde nok en enda vanskeligere jobb. Han satt nemlig i Passaten bak og måtte rygge til kjøreretningen og hele tiden korrigere utslagene i svingene. Imponerende gjort!

Her ser du "bakom-filmen" om hvordan de fikk det til.


Og her ser du mer om hvordan Tilhengerassistent egentlig fungerer!


Innlegget er sponset

0 Response to "Sponset: Volkswagen Trailer Assist - Slik har du aldri sett noen rygge med henger før!"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel